Мультифункційний майданчик – ще один крок у розвитку інфраструктури району

28.10.2019

Розвиток міста Лева йде в різних напрямках, зокрема розбудовується якісна інфраструктура для дитячого й молодіжного дозвілля. Це відбувається в рамках стратегії «Львів-2020», важливою частиною котрої є створення нових майданчиків для занять спортом у різних мікрорайонах міста. 

Один із них наразі вже будується за адресою: вул. Тракт Глинянський, 147-а. Чому саме там? Поряд є школа і дитячий садок, а також триває будівництво ЖК «Щасливий», що значно збільшить кількість мешканців та зробить район більш оживленим.

Конкретніше про проєкт

Мультифункціональність досягається за рахунок грамотного використання простору.

  • Майданчик, який оптимально пристосований для гри у футбол, також легко перетворюється на відразу два майданчики для стрітболу (міні-баскетбол). А, опустивши ще й сітку, що перетинає поле навпіл, можна перетворити це місце на ідеальний волейбольний майданчик. 
  • Поле для ігор буде огороджене сіткою, аби м’яч не вилетів за його межі. Поряд – майданчик для занять workout. Безпечні сучасні функціональні тренажери тут – чудовий набір інструментів для підтримки власної фізичної форми.
  • Поряд знаходитиметься дитячий майданчик із безпечними та різноманітними атракціонами: гірками, каруселями тощо. 

На якому етапі відбуваються роботи

Наразі вже закладено основи майданчику. Розробляється документація та кошторис проєкту. Цю роботу планують закінчити в поточному році, а вже в наступному – сам майданчик. Проект коштуватиме 4,4 млн. гривень, із яких близько одного мільйону вже виділено на роботи, заплановані на цей рік.

Наявність такого майданчику – лише один з елементів інфраструктури району, призначений для комфортного життя тут.