Комори в ЖК від «НоваБудова»: від маленьких комірок на поверсі до великих приміщень під ваш бізнес

15.04.2023

Маєш речей гору?

Купи для них комору!

Чому ЖК від «НоваБудова» настільки комфортні для життя? Тому що тут продумано все до дрібниць, адже житловий комплекс – це не лише «коробки» з квартирами, а й багато опцій, які перетворюють ці «коробки» у дійсно продуманий до дрібниць житловий комплекс.

Однією з таких опцій є просторі комори. Площа квартир не завжди дозволяє тримати всі речі у квартирі: від велосипеда чи комплекту гуми до консервацій чи робочих інструментів. У такому випадку до ваших послуг – зручні й місткі комори.

Особливість таких приміщень у наших ЖК полягає в їхній різноманітності. Завдяки цьому кожен може обрати варіант під себе.

  • Міжповерхові комори. Знаходяться одразу біля вашої квартири, що дозволяє зберігати в них усе найнеобхідніше прямо «під рукою».
  • Комори на першому поверсі. Оригінальна особливість цих приміщень полягає в тому, що, завдяки розміру та розташуванню на 1 поверсі їх можна використовувати не лише як комори, але і як комерційні приміщення (наприклад, під продаж питної води чи ремонт і виготовлення ключів).
  • Комори в підземному паркінгу. Ідеальний варіант для тих, кому потрібен великий простір для зберігання.

Придбати комори можна зокрема і через опцію розтермінування. Тож купуючи квартиру в ЖК від «НоваБудова», потурбуйтеся й про «квартиру» для ваших речей.

Дізнатися детальніше про наявні варіанти й вартість комор у житлових комплексах від «НоваБудова» можна за телефонами:

096 023 03 10 (Петропавлівська та Софіївська Борщагівка, Київська обл.)

068 430 82 08 (Львів)