Компанія «НоваБудова» відновлює будівництво та продаж!

08.07.2022

У цей непростий час для нашої країни і для кожного українця хочемо насамперед висловити нашу безмежну подяку хоробрим воїнам, які захищають Україну!

Поки наші хлопці та дівчата боронять Батьківщину, мусимо працювати заради підтримки економіки держави. Тож маємо чудову новину для всіх інвесторів компанії «НоваБудова»: ми відновлюємо будівництво наших житлових комплексів у Київській області та Львові!

Ми продовжуємо виконувати свої обов’язки перед нашими клієнтами. Адже роками «НоваБудова» ставила перед собою головну мету – завжди завершувати розпочате будівництво. 

Відновлення робіт означатиме й відновлення десятків робочих місць: від будівельників до менеджерів. Поновлення будівництва й операцій із продажу нерухомості сприятиме наповненню бюджету нашої країни податками від проданих квартир. Це важливо і в мирний час, а під час війни набуває особливо критичного значення!

Частиною інфраструктури житлових комплексів від компанії «НоваБудова» є підземні паркінги, що наразі виконують роль безпечних укриттів під час повітряних тривог. Віримо, що необхідність у такій опції закінчиться якомога швидше.

Тож працюємо на благо України. Будемо раді бачити вас на переглядах у наших сучасних житлових комплексах, обладнаних усім необхідним для комфортного й безпечного життя.

Вже зовсім скоро ми опублікуємо звіти про те, на яких етапах нині перебуває будівництво наших ЖК. Тож слідкуйте за новинами на сайті компанії «НоваБудова».

Щоб отримати додаткову інформацію або записатися на перегляд, телефонуйте за номерами:

068 430 82 08 (Львів)

096 023 03 10 (Петропавлівська Борщагівка, Київська обл.)