Увага! З 19 жовтня – планове подорожчання вартості квадратного метра в ЖК «Crystal Avenue»

13.10.2020

Житловий комплекс бізнес-класу «Crystal Avenue», що на Петропавлівській Борщагівці, продовжує залишатися вигідним і популярним об’єктом для інвестицій. Це пояснюється якістю самого будівництва й матеріалів, вигідною локацією, високим рівнем інфраструктури, надійністю компанії-забудовника «НоваБудова» й іншими важливими чинниками.

Тож не дивно, що вільних квартир у ЖК із кожним днем залишається все менше. Зокрема на сьогодні повністю розпродано все житло від забудовника не лише в першій, уже зданій в експлуатацію черзі, але й у третій, будівництво якої заплановано завершити в першому кварталі наступного року.

Разом зі стабільно високим попитом на житло, залишається таким самим стабільним і високим темп будівельних робіт у ЖК. До речі, ви завжди можете подивитися на прогрес виконаних робіт у найближчому до Києва житловому комплексі Петропавлівської Борщагівки, перейшовши за посиланням.

У зв’язку з прогресом у виконанні будівельних робіт компанія «НоваБудова» оголошує про планове подорожчання вартості житла в другій і четвертій чергах ЖК «Crystal Avenue». Тож устигніть оформити договір завдатку до цієї дати – зробіть придбання вашого нового житла ще більш вигідним!

Дізнатися деталі щодо наявності вільних квартир і вартості житла, а також записатися на перегляд ви можете за номерами телефонів: 044 499 25 67; 067 663 89 35.

Адреса відділу продажу ЖК бізнес-класу «Crystal Avenue»: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14-А.