ЖК «Crystal Avenue»: свіжий звіт із будмайданчика

26.05.2021

У ЖК бізнес-класу «Crystal Avenue», що на Петропавлівській Борщагівці вже зовсім скоро завершаться роботи зі зведення ІІІ черги комплексу. Розповідаємо, як триває будівництво цього та інших будинків ЖК.

У другій черзі (вул. Оксамитова, 11-А) майстри виконують стяжку на 16-17 поверхах, розведення комунікацій – на 17 поверсі. Також тривають фасадні роботи.

У третій черзі (вул. Кришталева, 1-А) відбувається монтаж радіаторів. Підходять до завершення оздоблювальні роботи в холі на першому поверсі та роботи по вхідних групах.

У четвертій черзі (вул. Кришталева, 1) тривають сантехнічні роботи (монтаж стояків). Розпочато монтаж вікон (готові перші 4 поверхи).

У п’ятій черзі (вул. Кришталева, 1-Б) залито фундаментну плиту, змонтовано баштовий кран. Розпочато роботи по вертикальних стінах.

Також триває зведення другої частини підземного паркінгу. Там наразі розпочато роботи по в’їзду в паркінг.

Нагадуємо, що вільних квартир у ЖК «Crystal Avenue» з кожним днем усе менше. Встигніть обрати оптимальне для вас планування, завітавши до відділу продажу, що знаходиться за адресою: Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14-А. Контактні телефони: 044 499 25 67; 067 663 89 35.