Новини ЖК «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці

23.05.2017

Ми продовжуємо тримати вас в курсі останніх новин будівництва наших комплексів і нових пропозицій від «НоваБудова».

Якщо ви шукаєте житловий комплекс та місце, де придбати нову квартиру зручно, вигідно і де буде дійсно приємно жити, хочемо розповісти вам про будівництво та влаштування ЖК «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці.

В комплексі побудовано і здано в експлуатацію 7 житлових будинків. Тут працює дитячий садок, є зони відпочинку і спорту, відкриті магазини і кафе, а чистоту території підтримує власний ЖЕК. Зараз триває будівництво останнього житлового об’єкта по вул. Оксамитовій, 20.

У першій та другій секціях наразі проходять роботи по стяжці, штукатурці, встановлюються вхідні двері в квартирах. У 3-й та 4-й секціях триває зведення коробки будівлі і паралельно утеплюється фасад. 5-6 секції зараз на етапі будівництва 5-го поверху.

Хочемо відмітити, що за короткий час нам надійшло дуже багато позитивних відгуків про наші готові квартири з ремонтами. Тому для тих, хто шукає нову квартиру з євроремонтом «під ключ» у затишному районі Петропавлівки буде приємно дізнатися, що така можливість буде доступна і тут.

Дізнайтеся першими про нові пропозиції від ЖК «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці та приходьте на особистий перегляд, щоб оцінити улаштування комплексу, його переваги і планування квартир від «НоваБудова». Телефонуйте нам за телефонами: (044) 393-08-42, (‎067) 691-60-06, щоб отримати повну консультацію та обрати найкраще!

ЖК «Щасливий»: квартири для вас!