Чому новобудова – кращий варіант для тих, хто хоче купити квартиру у Шевченківському районі Львова

16.09.2019

Шевченківський район Львова займає центрально–північну частину міста. Він є одним із найбільших районів міста за площею, але не такий густонаселений. Особливість Шевченківського району у різноманітті місцевостей. До його складу входить і Підзамче, і Замарстинів, і Голоско, і цілий ряд інших куточків міста включно з смт. Брюховичі. Відтак купити квартиру у Шевченківському районі Львова можна в досить відмінних один від одного локаціях.

Особливості житлового фонду

На початку 90–х років район забудовувався не надто активно. Відтак більша частина житлового фонду – це старовинна архітектура ближче до центру міста або будинки середини ХХ століття.

Зараз ситуація досить серйозно міняється. Саме Шевченківський район обіцяє стати діловим центром міста. Причин кілька:

Шевченківський район, зокрема проспект В. Чорновола, є чи не найпопулярнішим місцем для нових офісних приміщень.
Там, де багато офісів, відповідно, чимало й магазинів, продуктових крамниць тощо. Тому, купивши квартиру у Шевченківському районі Львова, можна не сумніватися в розвиненій інфраструктурі цього місця.
Звідси легко дістатися до центру міста, доїхати до інших точок машиною або міським транспортом теж не стане проблемою.

Відтак для зведення сучасної новобудови цей район підходить ідеально.

Чому варто розглянути варіант переїзду саме в новобудову

Головною відповіддю на це питання є одне слово: «сучасність». Безумовно, старовинні будинки привертають увагу і формують неповторне обличчя Львова. Вони є скарбом міста, який слід зберегти за будь–яку ціну. От тільки перше, що чекає людина від свого власного житла, це комфорт, а його рівень там може бути не найвищим, бо застарілі системи комунікацій вимагають ремонту, а надто високі стелі, ускладнюють опалення.

Будинки середини ХХ століття розроблялися без урахування критеріїв комфорту. Безликі багатоповерхівки, вони не мають ані власного стилю, ані шарму, а стан комунікацій там може бути гіршим, ніж у будівлях на 50 років старших.

А головне – житлова архітектура не стоїть місці. Сучасні її тенденції дозволяють створювати житло, куди буде приємно повертатися після роботи.

У сучасних будинках доцільно використано кожний квадратний метр площі. Завдяки цьому кімнати більш просторі. Ще один плюс – великі панорамні вікна пропускають більше природного світла. Тому новобудова – єдиний правильний вибір для тих, хто хоче купити житло у Шевченківському районі Львова.