Де найкраще за все придбати елітну квартиру?

26.06.2018

Елітні квартири у Петропавлівській Борщагівці під Києвом

Зараз все більше успішних людей обирають елітні квартири під Києвом, адже цінують якісний відпочинок в районі, де відсутній шум великого міста та повітря чисте, без шкідливих домішків. Таке можливо тільки в ексклюзивному комплексі за містом, де поєднуються усі зручності vip-квартири та екологічність заміського житла. Деякі люди бажають придбати будинок, але переважну більшість приваблює елітна нерухомість від забудовника, з вдалим розташуванням в області і разом з тим у найближчій досяжності з Києвом. Це досить важливо для тих, хто вміє цінувати час та правильно його розподіляти.

Елітні новобудови під Києвом

За останні роки, будівництво елітних житлових комплексів, зробило крок далеко за межі міста. Річ навіть не у вартості землі. Адже люди навчилися чітко розподіляти роботу та відпочинок. Велике місто з активним нічним життям, не дозволяє відпочити як слід. А якісний відпочинок – половина майбутнього успіху. Респектабельний житловий комплекс, включає в себе висококласний сервіс, володіє усім необхідним інфраструктурним набором, цілодобовими послугами парковки, ЖЕКу та охорони. Саме тут створені ідеальні умови для дозвілля. Тому придбання елітної квартири під Києвом є вдалим капіталовкладенням. Ставши інвестором будівництва, людина не тільки вигідно вкладає кошти, вона інвестує у свій успіх.

Переваги проживання в ЖК «Crystal Avenue»

Купити квартиру в елітному будинку – тільки половина справи. Важливо знати нюанси, які матеріали використовувались у будівництві, розвиненість інфраструктури, доступність дорожніх розв’язок, інші особливості. Тому компанія «НоваБудова» під час проведення робіт використовуває тільки якісні матеріали, починаючи з бетону для фундаменту та завершуючи внутрішньою обробкою.



Інфраструктура включає в себе опції, які повинні мати елітні новобудови у Петропавлівській Борщагівці. Це цілодобова охорона, дитячий садок, паркінг, зони відпочинку у подвір’ї та на даху, спортивне містечко, відеоспостереження на території та у під’їздах, усе необхідне для життя у пішій досяжності. Петропавлівська Борщагівка прилягає до Кільцевої дороги, звідси легко можна дістатися до віддалених районів столиці, оминаючи затори Києва. Це ідеальне рішення для життя, відпочинку та роботи. «Crystal Avenue» - успішний проект елітного будівництва.