Купити квартиру в Києві: новобудова з ремонтом як оптимальне рішення

23.07.2019

У розвинених країнах світу немає «різноманітності» опцій, з якими стикаються українці, купуючи квартиру в новобудові – тільки зі штукатуркою, з мінімальним ремонтом, з готовим дизайнерським ремонтом від забудовника. Поняття «ремонт від забудовника» на Заході не поширене в силу того, що девелопери здають будинок, який вже від самого початку призначений для комфортного проживання.

В Україні, зокрема в Києві, купити квартиру з ремонтом в новобудові інвестори і досі вважають поганим вибором, пам'ятаючи, як раніше забудовники вибирали дешеві матеріали, які не витримують тривалу експлуатацію. Останнім часом ця проблема поступово сходить нанівець і покупці частіше вибирають саме цей варіант.

Розглянемо головні плюси для тих, хто планує купити квартиру в Києві. Новобудова з ремонтом – оптимальний варіант з ряду причин:

  1. За умови, що забудовник реалізовує весь комплекс лише з уже готовими до заселення квартирами (чого в нашій країні поки що немає) пропадає головна проблема таких будинків – багаторічний ремонт і у вас, і в сусідів, що заважає жити всьому будинку, особливо якщо у когось він затягується на роки.
  2. Якщо Ви інвестор, що купує житло для подальшого перепродажу / здачі в оренду, готова квартира дозволить відразу отримувати прибуток з оренди або шукати потенційного покупця для перепродажу.
  3. Економія не тільки часу, а й коштів. Переважно готова квартира обходиться дешевше житла без ремонту, тому що забудовник купує матеріали й меблі за оптовими цінами.
  4. Вибір стилю ремонту з декількох, що надаються девелопером. Наприклад, відділ ремонту в компанії «НоваБудова» надає на вибір стилі «Base», «Loft», «Scandi».
  5. Компанія–будівельник краще орієнтується в проекті, який вона і надає покупцям. Тому ремонт від забудовника пов'язаний з меншим ризиком щодо різноманітних технічних аспектів будинку.

Сподіваємося, наші поради допоможуть вам вибрати житло мрії. І не просто вибрати, а насолоджуватися ним відразу після покупки, не витрачаючи час, гроші, нерви на ремонт!