Квартира з ремонтом у новобудові Львова: обираємо дизайн

11.09.2019

Квартири з готовим ремонтом від забудовника стають усе більш популярним варіантом для тих, хто не готовий витрачати на ремонт особистий час. Розповідаємо про найпопулярніші варіанти.

Бейс – мінімалізм, який можна оживити деталями

Складність оформлення квартири для забудовника полягає в необхідності створити простір, який сподобається максимально великому колу потенційних клієнтів. Здебільшого виразність дизайну досягається через деталі, але вони виражають індивідуальність господаря. Якщо власник квартири ще невідомий, на чому тоді акцентувати увагу під час розробки проекту?

Дизайн типу «бейс» – вдала спроба відповісти на це питання. Особливість дизайну в тому, що він максимально відкриває простір приміщень для подальшого розміщення там дрібних деталей, що підкреслюють смаки власника. Для цього необхідно дотриматися кількох принципів планування:

  • Ергономічність усіх елементів інтер’єру.
  • Акцент на природному освітлення для візуального збільшення простору.
  • Використання світлих кольорів, які самі по собі виглядають стильно, але також можуть використовуватися як тло для картин, прикрас тощо.
  • Мінімалізм в інтер’єрі.

Скандіа – відомий тип дизайну, що прийшов із півночі Європи

Якщо бейс – це основа, то скандіа – стиль. Той самий акцент на природному освітленні, що зустрічається у квартирах з ремонтом у новобудовах Львова завдяки панорамним вікнам. Ті ж світлі кольори, що використовуються як для предметів інтер’єру, так і для стін. Однак у стиля скандіа є свої нюанси:

  • Тільки природні матеріали, зокрема світла деревина.
  • Розділення приміщень на зони завдяки легким акцентам.

Якщо бейс – це стильний мінімалізм, то скандіа – дизайн, що наближає простір домівки до природного.

Лофт – сучасний тренд

Спочатку лофтом називалося перетворення на елітне житло складів, закинутих фабрик та інших нежитлових приміщень. Тепер елементи цього стилю успішно використовуються скрізь. Наприклад, квартира з ремонтом у новобудові Львова, виконана в цьому стилі, поєднуватиме індустріальні елементи з м’якими деталями сучасного житла.

Вентиляційні системи та балки навмисно не приховуються, а, навпаки, демонструються. І водночас завдяки якісному декоруванню та використанню сучасних матеріалів створюється затишок і своєрідна атмосфера.

Ці стилі мають виразні елементи, які відповідають сучасним трендам в оформленні житла. Водночас вони досить універсальні, оскільки залишають значний простір для подальшого доповнення нових квартир самими жителями.