Новобудови бізнес–класу в Києві

22.07.2019

Відповідно до сучасної класифікації, житлова нерухомість ділиться на 4 класи (залежно від різних параметрів): «економ», «комфорт», «бізнес», «преміум».

Сучасні новобудови бізнес–класу в Києві або інших містах України цікаві для потенційних покупців, які все більше звертають увагу на цей сегмент ринку: житло класу «бізнес» багато в чому підпадає під параметри преміальних комплексів, але має меншу ціну.

Будинки зазначеного сегмента мають чіткі стандарти, порушувати які заборонено, щоб не знизити зазначений клас споруди. До значущих критеріїв новобудов бізнес-класу належать:

Місцезнаходження. Бізнес-комплекси розташовуються в основному в центрі або поруч, хоча за певних умов це може бути спальний район, окраїна міста, передмістя.

Технологія, матеріали будівництва, оздоблення. Монолітно–каркасна або цільна кладка з використанням керамоблока або цегли. Наявність високоякісного ліфта. Обробка всередині квартир допускається як чорнова, так і з готовим ремонтом, але з обов'язково прокладеними комунікаціями.

Прибудинкова територія. Зони відпочинку, дитячі і спортивні майданчики, зелені насадження та ландшафтний дизайн теж відносяться до вимог для будинків описуваного класу.

Безпека. Будинки бізнес–класу надають закриту територію, обладнані камерами спостереження, а на першому поверсі зобов'язаний бути хол з зоною ресепшн і консьєржем.

Паркінг. Нормами передбачається не менше 85% паркомісць від кількості мешканців і наявність гостьового паркінгу. У багатьох комплексах бізнес-класу присутній підземний паркінг, потрапити в який можна ліфтом, не виходячи з дому.

Нагадаємо: локація комплексу бізнес–класу може бути різною. Це допускається, якщо поруч є вся необхідна інфраструктура (торговий центр, супермаркет, аптека, кафе, дитячий садок, школа), рекреаційна зона (парк, ліс, річка, озеро), можливість оперативно дістатися до центру міста.

Тому, з точки зору економії фінансів, вигідно розглядати новобудови бізнес–класу не в Києві, а в передмісті столиці. Під зазначені параметри підходить лише житловий комплекс бізнес–класу «Crystal Avenue», який знаходиться на Петропавлівській Борщагівці. Крім названих критеріїв, тут є дворівневі квартири з терасами, фонтан на території комплексу, зарядні станції для електромобілів та інші переваги, які зроблять життя тут комфортним.