Продаж двокімнатних квартир у Києві — вибір найзручнішого варіанту для життя

15.11.2018

Купівля квартири — рішення ґрунтовне. Тому, перш ніж перейти до безпосереднього вибору, потрібно добре зважити, які цілі ви ставите перед своїм майбутнім житлом. І задати собі кілька визначальних питань:

  • як і де краще за все придбати нове житло?
  • чи купуєте ви квартиру для постійного проживання, чи в майбутньому плануєте розширювати житловий простір?
  • як і де будете розміщувати основні зони в кімнатах.

Як і де придбати?

Продаж двокімнатних квартир у Києві представлений у великому асортименті. Також чимало пропозицій можна знайти в ближньому передмісті. У цих районах вартість квадратного метра буде значно меншою, а планування, якість будівництва, облаштування території житлових комплексів та будинків кращими, ніж в деяких районах столиці.

Якщо у вас є в запасі достатньо часу, ви можете почати інвестувати в нове житло на ранніх етапах будівництва, заздалегідь перевіривши забудовника. «Робочим» способом купити двокімнатну квартиру також є розтермінування. Особливо добре, коли забудовники пропонують безвідсотковий варіант, що вбереже вас від переплат.

Перспектива і комфорт сім’ї

Двокімнатна квартира в цьому плані завжди має перевагу над однокімнатною і навіть трикімнатною, адже не всім підійде варіант однієї або аж трьох житлових кімнат. Тому, двокімнатну квартиру можна назвати найоптимальнішим варіантом житла для невеликої сім'ї від двох до чотирьох осіб.

Облаштування простору

Розробкою інтер'єру та ремонтом в квартирі можна, звичайно, займатися самостійно. Однак бувають випадки, коли житло потрібне ось буквально зараз. Коли немає часу чекати закінчення ремонтних робіт і потрібно терміново переїхати. Якщо це ваша ситуація, цікавлячись продажем двокімнатних квартир в Києві, дізнайтеся у вибраних вами забудовників про готові квартири з ремонтом.

У житлових комплексах «Щасливий» і «Crystal Avenue», які знаходяться в Софіївській та Петропавлівській Борщагівці ви можете знайти готові двокімнатні квартири або замовити ремонт у новій квартирі у відділі ремонту компанії «НоваБудова».

Кожна квартира оформляється за індивідуальним дизайн-проектом, тому буде унікальною та неповторною. А для втілення використовуються якісні матеріали європейських і вітчизняних виробників, сучасна надійна фурнітура та інше.

У відділі ремонту вам запропонують 2 основних пакети робіт — «Базовий» і «Комфорт», ви зможете підібрати, що більше відповідає вашим побажанням, а також обговорити терміни виконання і отримати повну консультацію.