Продаж однокімнатних квартир в Києві — шукаємо варіант з ремонтом

12.11.2018

Що зазвичай буває, коли ми купили квартиру? Коли нарешті отримали довгоочікуване право власності й тримаємо ключі в руках? Ми щасливі залітаємо у свої володіння та розуміємо — настав час приступати до ремонту!

Етап ремонту без применшення важливий і досить витратний, якщо ви хочете зробити все добре і якісно. Але, на жаль, крім цього він може бути ще і довгостроковим.

Добре, коли забудовник робить хоча б невелику підготовку квартири. Ми знаємо, що у компаній різний підхід до продажу однокімнатних квартир в Києві та свої умови, що надаються в готових будинках. Але в квартирах житлових комплексів від «НоваБудова», як знають інвестори і власники, виконана лазерна стяжка стін і підлоги, виконана електрична та сантехнічна розводка, встановлені лічильники, батареї з регулюванням температури, двоконтурний італійський котел, металеві двері та двокамерні склопакети.

Однак далі справа за оформленням! Можна робити ремонт самостійно, можна довіритися бригаді або знайти робітників за рекомендаціями знайомих. А є ще один чудовий спосіб. У житлових комплексах «Щасливий» і «Crystal Avenue» в Києві є не просто продаж однокімнатних квартир, а й готових варіантів з якісним дизайнерським ремонтом і підготованим інтер'єром для життя. Дуже зручно для тих, хто хоче відразу заселитися в своє нове житло.

Також є зручна послуга замовити ремонт в квартирі або в окремих її кімнатах. Зробити це можна, звернувшись до відділу ремонту компанії «НоваБудова». Тут вам можуть запропонувати на вибір кілька пакетів, які включають різні види ремонтних робіт. А також монтаж теплої підлоги, допомогу в підборі матеріалів і рекомендації щодо дизайну в процесі.

Напевно, багато хто знає, що при правильному зонуванні, акцентах в ремонті та мінімальному переплануванні можна візуально розширити простір однокімнатної квартири. А виконуються такі роботи з добре зарекомендованих на ринку матеріалів від українських і європейських виробників. Обирається якісна фурнітура, яка служила б довго і безпроблемно. А ремонт завершується вчасно і не затягується на невизначений термін.

У компанії до продажу однокімнатних квартир в Києві підійшли продумано, щоб надати клієнтам всі можливі варіанти покупки і це було оптимально та зручно для кожного.

Дізнатися про готові однокімнатні квартири з ремонтом ви завжди можете в наших відділах продажів по вул. Яблунева, 5-А в Софіївській Борщагівці і по вул. Соборна, 14-А в Петропавлівській. А також дізнатися більше можна за телефонами: (044) 499 25 06, (067) 662 92 67.

А ознайомитися з прикладами робіт і готових інтер'єрів ви можете в нашій фотодобірці нижче.

Квартира з ремонтом від "Новабудова" Квартира з ремонтом від "Новабудова" Квартира з ремонтом від "Новабудова" Квартира з ремонтом від "Новабудова" Квартира з ремонтом від "Новабудова"