Відпочивайте всією родиною на території ЖК «Щасливий»

06.09.2019

Одна з головних переваг житлового комплексу «Щасливий», який знаходиться у Львові на вулиці Бігова, 17, полягає у тому, що цей проект прекрасно підходить для молодих сімей. Район має чудове транспортне сполучення, неподалік є школа з дитячим садком, присутні свіже повітря і ліс, тобто тут є всі умови для комфортного життя з сім’єю.

Розуміючи це, компанія «НоваБудова» зробила особливий акцент на сімейному дозвіллі під час створення прибудинкової інфраструктури. Йдеться про дитячий майданчик і зелену зону з доріжками.

Докладніше про дитячий майданчик

Так приємно відпочити на свіжому повітрі, знаючи, що малечі є, чим зайнятися. Наявність дитячого майданчику – перевага, перш за все, для батьків, адже вони мають змогу провести час у тиші, водночас розуміючи, що дитина не нудьгує і знаходиться у безпеці. Головні переваги дитячого майданчику ЖК «Щасливий» наступні:

  • Всі атракціони виготовлені з гіпоалергенних і безпечних матеріалів. Їхній дизайн мінімізує вірогідність будь-яких травм. 
  • Майданчик аж ніяк не нагадує застарілі гірки у дворах типових багатоповерхівок. Малечі сподобається тут розважатися. Гірки і гойдалки будуть цікавими для дітей різного віку.
  • Неподалік від майданчику знаходиться зона відпочинку, де можуть посидіти і поспілкуватися батьки, споглядаючи за дозвіллям своїх дітей.

Ключовий фактор – безпека

Дитячий майданчик відокремлено від проїжджої частини зеленою зоною. Крім того, вона знаходиться відносно далеко від підземного паркінгу.

Наразі роботи щодо створення майданчику, як і всієї інфраструктури території поряд із будинком, перебувають в активній стадії. Тож запрошуємо на перегляд, аби побачити хід будівництва на власні очі. 

Телефонуйте – (067) 663 97 34, (067) 663 97 18 – і приходьте на перегляд. Також клієнтам компанії завжди раді в офісах компанії «НоваБудова» на вулиці Чайковського, 26 та на проспекті В. Чорновола, 67.Там ви зможете побачити план будівництва і зрозуміти, як виглядатиме дитячий майданчик і вся прибудинкова територія на фінальному етапі.