Як вибрати дворівневу квартиру і скільки потрібно на ремонт?

17.05.2019

Дворівневі квартири нещодавно з’явилися на українському ринку. Одні інвестори до такого житла все ще придивляються, а інші — купують, не роздумуючи. Давайте розберемося чи варто купувати таке житло?

Переваги дворівневих квартир

Дворівнева квартира зазвичай розташовується на двох останніх поверхах багатоповерхівок. За стандартами, у ній передбачені панорамні вікна з приголомшливим краєвидом і власна тераса. Переваги таких квартир:

  • Вартість квадратного метра дворівневого житла нижче, ніж однорівневої квартири, того ж житлового комплексу;
  • Можливість підкреслити статус і стиль;
  • Простір для перепланування і реалізації найсміливіших дизайнерських рішень;
  • Відсутність сусідів на верхніх поверхах;
  • Не долітають комарі;
  • Чисте повітря.

Як вигідно вибрати дворівневу квартиру?

  1. Місцезнаходження. Зручно, коли можна швидко дістатися до метро.
  2. Розвиненість інфраструктури. Важливо, щоб продуктові супермаркети, торговельні центри, школи, дитячий садок були поруч.
  3. Вид з вікна. Зазвичай у таких плануваннях панорамні вікна. Приголомшливі пейзажі — ще одна перевага комфортного життя.
  4. Планування. Дворівневе житло зазвичай будуються з вільним плануванням. Простір можна зонувати під свої потреби. Добре, коли передбачена власна тераса.

Скільки обійдеться ремонт?

Ремонт — поняття затяжне за часом, і затратне фінансово. Все залежить від обраного стилю, закладеного бюджету і виконавця. Дворівнева квартира вимагає детального підходу до ремонту. Потрібно розпланувати простір, продумати розводку електрики, стиль виконання, меблювання.

Часто господарі роблять перепланування. Задумують кухню–студію, розширюють спальню або вбудовують шафи. Варіанти перепланування залежать від потреб покупця.

Кількість часу на ремонт багато в чому залежить від того, що у квартирі планується зробити і хто буде виконавцем.

Відділ ремонту компанії «НоваБудова» почав будівельні роботи у дворівневій квартирі в ЖК «Crystal Avenue». Фахівці стверджують, що їм знадобиться два місяці, щоб зробити житло «під ключ». Наразі зроблено перепланування і розведено електрику. Планується провести кабелі під інтернет і ТV, зробити зонування освітлення. На стінах планується фарбування і декор. У санвузлах за планом, провести сантехніку, укласти плитку, зробити інсталяцію, зону для душа.

Детальніше про ремонт дивіться у відео. Сподіваємося, наші ідеї вас надихнуть!