Бронзовий кубок для ФК «НоваБудова» в «U.C.S.A. CUP 2019»

20.05.2019
Бронзові медалі для ФК «НоваБудова» в «U.C.S.A. CUP 2019»

ФК компанії «НоваБудова» взяла участь у турнірі з міні–футболу «U.C.S.A. CUP 2019», який відбувся 18 травня в академії UCSA. Це перша серйозна участь команди після дебюту в 2018 році.

Хлопці весь рік готувалися: дотримувалися здорового способу життя, правильного харчування і регулярно тренувалися. Вони гідно показали себе на турнірі.

За головний кубок змагалися 6 команд: ФК «НоваБудова», ФК «Ювентус», ФК «Єдність», ФК «Вишневська банда», ФК «Zeppelin», ФК «Піонерський».

ФК «НоваБудова» вийшла з групового туру і в півфіналі, у запеклій боротьбі поступилася з мінімальним відривом ФК «Єдність» з Черкас. У матчі за третє місце ФК «НоваБудова» розгромила ФК «Піонерський квартал» з рахунком 3:1 і виграла бронзовий кубок!

«НоваБудова» підтримує не тільки здоровий спосіб життя, а й бере участь у благодійних заходах, одним з яких є Новий шлях. Організація створена у 2017 році для допомоги переселенцям і біженцям зі сходу країни та зони АТО. Детальніше про співтовариство і її роботу можна дізнатися тут.