«Crystal Insta Day» в ЖК «Crystal Avenue»

01.08.2019

31 липня 2019 року в ЖК бізнес–класу «Crystal Avenue» від компанії «НоваБудова» відбулася грандіозна вечірка блогерів «Crystal Insta Day». У гості до нас завітали lyudashollywooda, con.amore.lulia, valentina_safro, marie_latte, kris_alekseychuk, juli.bedyk, mrs_antonenko, artemgavrylyuk. До речі, один із блогерів, Артем, навіть привів із собою маленьку донечку, яка теж із задоволенням «проінспектувала» наш ЖК.

Нагадаємо, що на початку літа перша черга комплексу була здана в експлуатацію, і зірки вітчизняного Instagram вирішили переконатися, наскільки затишними є квартири в будинку і які селфі можна зробити з тераси пентхауса ЖК «Crystal Avenue».

За словами інстаграмерів, приємним сюрпризом для них стало шикарне лобі з ресепшн. А дизайн холу «змусив» гостей діставати телефони й фотографувати інтер’єр. Відмітили також прибудинкову територію, яка вдало доповнює й підкреслює концепцію та стиль комплексу.

Блогери, серед яких є і ті, хто вже купив житло в цьому комплексі, оцінили ті квартири з готовим ремонтом, які ще чекають на своїх власників. Гостям сподобалися оформлення квартир, сучасні планування, великі панорамні вікна.

Але найбільший захват в інста–зірок викликав пентхаус із ремонтом. Усе – від інтер’єру до краєвиду з терасами – було неодноразово сфотографовано й викладено всіма блогерами в їхні сторіс і стрічки новин.

Вечір пройшов в атмосфері невимушеного спілкування, чому, за словами зірок, сприяла атмосфера затишку, комфорту й домашнього тепла, якою насичений «Crystal Avenue».

Останні фото, зроблені блогерами, – це перша черга ЖК на фоні вечірнього неба. Чарівними ці світлини робило підсвічування комплексу, яке помітно навіть здалеку.

На честь вечірки інстаграмери провели для своїх підписників розіграші цікавих подарунків. Ми теж вирішили не відставати й оголошуємо про конкурс із грандіозним подарунком – навушниками Apple AirPods!

Щоб узяти участь у конкурсі, потрібно:

  • підписатися на наші сторінки в інстаграмі: @zhk_crystalavenue i @novabydova;
  • зробити репост цього поста собі в сторіз і обов’язково позначити сторінки @zhk_crystalavenue i @novabydova;
  • під постом–розіграшем написати «ГОТОВО».

Переможця конкурсу ми оберемо в прямому ефірі 30 серпня.

Щоб переконатися у високій якості та справжньому затишку наших квартир, ви можете подивитися фото й відео на сторінках блогерів, але краще побачити це все на власні очі! Чекаємо вас за адресою: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14–А.

Телефонуйте: (044) 499 25 67; (067) 663 89 35.