Дворівневі квартири з терасами вже У ПРОДАЖІ!

11.01.2019

Дворівневі квартири з терасами вже У ПРОДАЖІ!

Поспішаємо повідомити вам гарну новину: дворівневі квартири в ЖК «Crystal Avenue» у будинку на вул. Оксамитова, 9–А вже у продажі! Просторі апартаменти і сучасні планування відкриють безліч можливостей. У такій квартирі ви зможете:

  • відчути новий рівень комфортного житла;
  • чітко розділити зони квартири на приватну і «суспільну»;
  • втілити у реальність найкращі дизайнерські рішення.

І це ще не всі переваги. У кожній дворівневій квартирі передбачена простора тераса з чудовим краєвидом на Київ і Петропавлівську Борщагівку. На ній ви зможете комфортно проводити час з друзями, зустрічати світанки, насолоджуватися заходами сонця і все це, не виходячи з власної квартири!

Хочемо нагадати, комплекс бізнес–класу «Crystal Avenue» увібрав у себе всі кращі сучасні технології. Тут буде закрита від сторонніх територія з охороною, дитячий майданчик, підземний та наземний паркінги. На першому поверсі будинку для вашого комфорту передбачений просторий хол з системою Wi–Fi і ресепшеном. А швидкі ліфти миттєво доставлять вас на потрібний поверх.

Варто згадати і про хід будівництва першої черги в ЖК «Crystal Avenue» на вул. Оксамитова, 9–А. Вже повністю готовий фасад будинку і завершено внутрішні роботи. Скоро здача об’єкта в експлуатацію. Поспішайте визначитися з майбутнім житлом, поки ще є вибір планувань і діє акційна ціна на такі апартаменти. Приходьте на перегляд квартир у відділ продажів, за адресою: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14–А або телефонуйте: (044) 499 25 99 та (067) 663 94 52.