II Кубок з міні–футболу серед будівельних організацій «Builders Cup»: «Crystal Avenue» і «НоваБудова» – призери змагання

03.09.2019

В останній день літа, 31 серпня 2019 року, на манежі спортивної академії U.C.S.A відбувся II Кубок з міні–футболу серед будівельних організацій «Builders Cup».

Організатором уже вдруге виступила академія U.C.S.A за підтримки компанії «НоваБудова», громадської організації «Новий Шлях», мережі туристичних комплексів «Відпочинок 365», «DOM.RIA» – сайту перевірених оголошень №1 та Футбольної асоціації будівельників України.

Змагання відкрив почесний гість турніру Микола Миколайович Кулеба – Уповноважений Президента України з прав дитини.

У змаганні взяли участь 7 команд, розбитих на дві групи. До першої групи потрапили колективи «Crystal Avenue», «Smile Development», «Sport Community», «EVRODIM». До другої групи увійшли команди «НоваБудова», «Сomfort Life Development», «Трансбуд».

Безкомпромісність і зарядженість команд на перемогу подарували глядачам, присутнім на змаганні, видовищні та захоплюючі протистояння, у результаті яких було сформовано пари півфіналістів «Builders Cup». У першій групі команда «Crystal Avenue» упевнено зайняла перше місце, обігравши всіх суперників. Друге місце посів колектив «Sport Community». В іншій групі перший рядок залишив за собою чемпіон попереднього турніру «Сomfort Life Development». Також у півфінал потрапила команда «НоваБудова».

У першому півфіналі глядачі мали змогу спостерігати за справжнім дербі, адже зустрічалися команди «Crystal Avenue» і «НоваБудова». Практично до кінця гри тримався нічийний рахунок, але на останній хвилині поєдинку відбулася драматична розв’язка: команда «Crystal Avenue» забила вирішальний гол і потрапив до фіналу змагань. В іншому півфінальному матчі колектив «Сomfort Life Development» переміг «Sport Community».

«НоваБудова», обігравши «Sport Community», завоювала бронзові медалі змагання. А в фіналі команда «Сomfort Life Development» захистила свій титул переможця «Builders Cup», здобувши вікторію в матчі з «Crystal Avenue».

Колектив «Crystal Avenue», окрім срібних медалей, отримав грошовий приз і фірмові футболки від спонсора «DOM.RIA». Команду–переможця «Comfort Life Development» нагороджено золотими медалями та кубком «Builders Cup». Також вона отримала грошовий приз і сертифікати на знижку в 50% на відпочинок у Карпатах від спонсора змагань – мережі туристичних комплексів «Відпочинок 365».

Кращим гравцем турніру визнано Олексія Некрашевича з команди «НоваБудова», який отримав путівку на двох в Карпати на 7 днів від мережі туристичних комплексів «Відпочинок 365». Також спонсор відзначив 50% знижкою кращих гравців усіх команд турніру.

Змагання, проведене у форматі «family weekend», стало чудовим фінальним акордом літа, подарувавши учасникам «Builders Cup» дух суперництва й ейфорію від перемог, а вболівальникам – можливість підтримати свої команди та насолоду від атмосфери свята.