Інвестуй вигідно! Початок будівництва другої черги «Crystal Avenue»

14.11.2018

Інвестуй вигідно! Початок будівництва другої черги «Crystal Avenue»

Поспішаємо поділитися з вами останніми новинами з будівельного майданчика ЖК «Crystal Avenue». Вже розпочато будівництво другої черги по вул. Оксамитова, 11-А, і зовсім скоро стартують продажі у цьому будинку.

Якщо ви ще не визначилися з інвестиціями, саме час задуматися про капіталовкладення. Адже комплекс бізнес-класу має ряд переваг, про які ми вам хочемо розповісти.

1. Зручна локація. Комплекс розташований в 300 м від Окружної дороги. Поруч: гіпермаркет «Ашан», ТЦ «Епіцентр», ТЦ «Апрель», супермаркет «Білла». Таке розташування ЖК дає можливість його жителям користуватися інфраструктурою і Києва, і Петропавлівської Борщагівки.

2. Закрита територія. У комплексі передбачається цілодобова охорона і система відеоспостереження, які захистять ваше рухоме майно.

3. Облагороджена територія з дитячими і спортивними майданчиками, зонами відпочинку для гарного проведення часу.

Для вашого комфорту ми поєднали в комплексі кращі інноваційні рішення та сучасні технології:

  • наземний і підземний паркінг з заправками для електроавтомобілів;
  • при вході в будинок вас чекатиме просторий хол з ресепшеном і консьєржем;
  • в квартирах панорамні вікна з шикарним виглядом.

Будинок зводиться за сучасною монолітно-каркасною технологією, що забезпечить міцність, надійність та довговічність. Зовнішні міцні стіни з цегли, в поєднанні з вентильованим фасадом, скоротять тепловтрати. А металопластикові вікна з подвійним склопакетом і п'ятикамерним профілем матимуть енергозберігаючі властивості, що важливо в опалювальний сезон.

В кожній квартирі передбачається індивідуальне опалення і це забезпечить вам особливу зручність у користуванні. У будь-який момент ви зможете включити опалення і відрегулювати температуру в приміщенні.

Усі питання щодо комплексу і придбання квартир, ви можете задати нашим менеджерам з продажу, зателефонувавши: (044) 499 26 22 та (067) 663 94 97. Також очікуємо вас у відділі продажів за адресою: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14-А.