Кубок забудовників «Builders Cup»: «НоваБудова» зайняла 2 місце. Дебют ФК «Crystal Avenue»

03.06.2019

1 червня 2019 року на манежі спортивної академії U.C.S.A відбувся перший турнір із міні-футболу між забудовниками та суміжними організаціями Києво-Святошинського району «Builders Cup».

Організатором виступила академія U.C.S.A. за підтримки компанії «НоваБудова», громадської організації «Новий Шлях», мережі туристичних комплексів «Відпочинок 365», «DOM.RIA» — сайту перевірених оголошень №1 та футбольної асоціації будівельників України

У змаганні взяли участь вісім команд , із яких відразу дві представляли компанію «НоваБудова»: власне однойменна збірна та колектив житлового комплексу «Crystal Avenue». Також за кубок боролися команди: «Сomfort Life Development», «EuroCity», «ОneHouse», «Smile Development», «Єдність», «Піонерський квартал».

Усі ігри турніру були захоплюючими та безкомпромісними, а атмосфера змагання не поступалася за рівнем напруженості фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. Та все це відчувалося на футбольному полі. А за його межами панувала атмосфера свята і сімейного затишку. Родини футболістів мали змогу насолодитися відпочинком на свіжому повітрі, поласувати смачною вуличною їжею і, звісно, повболівати за своїх рідних.

Футболісти ФК «НоваБудова» виправдали очікування й не залишили суперникам жодних шансів, упевнено перемігши в усіх матчах групової стадії.

У півфіналі «НоваБудова» протистояла команді «OneHouse». Гра вийшла видовищною й багатою на забиті м’ячі. Фінальний свисток судді зафіксував нічийний рахунок, тому колективам довелося визначати переможця в серії пенальті, де нерви виявилися міцнішими саме в команди «НоваБудова».

В іншому півфіналі «Comfort Life Development» перемогли «EuroCity.

У матчі за третє місце «EuroCity» у важкій боротьбі поступилися місцем команді «OneHouse». Переможця організатори нагородили бронзовими медалями.

Кульмінацією дня став фінал за участю команд «НоваБудова» і «Comfort Life Development». У запеклій боротьбі «НоваБудова» поступилася своїм суперникам.

Збірну «НоваБудова, нагороджено «сріблом», грошовим призом та фірмовими футболками від спонсора «DOM.RIA».

Найкращим гравцем турніру визнано футболіста на ім'я Зафар з команди НоваБудова, і нагороджено путівкою на двох в Карпати на 7 днів від мережі туристичних комплексів «Відпочинок 365»

Переможці, «Comfort Life Development»», окрім золотих медалей та грошового призу, отримали від спонсора мережі туристичних комплексів «Відпочинок 365» сертифікати на знижку в 50% на відпочинок у Карпатах. Ще одним почесним трофеєм для гравців команди став кубок від Футбольної асоціації будівельників України.

Кубок переможців «Builders Сup» перехідний. Тому наприкінці серпня 2019 року «Comfort Life Development» захищатиме його в другому за ліком турнірі для забудовників і сміжних організацій Києво-Святошинського району який відбудеться наприкінці літа 2019!

З питань розміщення реклами та участі в турнірі телефонуйте: (093) 399 65 96