Квартира з ремонтом від «НоваБудова»: рішення, які ви шукали!

08.03.2018

НоваБудова" пропонує квартири з євроремонтом і меблюванням

Купити квартиру з ремонтом - зараз є дуже поширеним рішенням. Адже ви одразу зможете заїхати у свій новий будинок і не витрачатимете час на ремонт власними силами. Шукаєте таку квартиру? У нас в «НоваБудова» є, що вам показати!

У наших квартирах «під ключ» зроблений якісний дизайнерський євроремонт. Кімнати виглядають стильно і затишно завдяки гарно підібраному оформленню та декору. При цьому кожна квартира виконана по-особливому, і створити в них можна будь-який дизайн. Щоб надати інтер'єрам родзинку, ми використовуємо креативні панелі, настінні гіпсокартонні конструкції та імітації. А всі оздоблювальні матеріали обираємо за їх якістю та екологічністю.

Особливо зручно, що в «НоваБудова» ви можете купити не просто квартиру з ремонтом, але з вже облаштованим меблюванням. Готове рішення, яке не потребуватиме від вас ніяких додаткових зусиль. Ви просто відразу опинитеся у себе вдома!

Звичайно, завжди краще один раз побачити, ніж сто разів почути! Тому будь-яку квартиру з радістю покажемо вам особисто! Для цього просто телефонуйте нам за номерами відділів продажів ЖК "Щасливий" в Софіївській та Петропавлівській Борщагівці: (044) 393-08-42, (067) 691-60-06. Дізнавайтеся про наявність квартир і всі можливості, які у нас є для вас!

Також про наші проекти, ремонти в квартирах і корисні поради дивіться на нашому каналі на Youtube.