Новини від «НоваБудова» у Софіївській Борщагівці

12.06.2017

Для наших інших інвесторів, а також тих, хто цікавиться придбанням квартири у Софіївській Борщагівці, ми раді розповісти про етапи будівництва в ЖК «Щасливий».

Роботи у новому комплексі по вул. Яблуневій продовжують активно просуватися. Наразі тут успішно введено в експлуатацію три будинки, а комплекс вже облаштовується власною зручною інфраструктурою.

Зараз у будівництві перебувають ще 3 житлові будинки. В наступному до здачі будинку по вул. Яблуневій, 7-А вже виконана основна частина фасадних робіт з утеплення, штукатурки та фарбування. В середині будинку виконується стяжка підлоги в квартирах, штукатурні роботи в під’їздах, встановлено всі вікна. Паралельно тривають фасадні роботи у дитячому садочку.

Поруч триває зведення будинку за номером 9-Г,Д. Дві секції зведено вже повністю, інші перебувають на етапі будівництва 10-го і 8-го поверхів. В будинку проводиться електрика та встановлення вікон, а в готових секціях вже виконуються фасадні роботи. Сусідній будинок за номером 9-А,Б,В перебуває на етапі зведення від 9-го до 2-го поверхів у різних секціях.

Крім того, для того, щоб ви мали найкращі можливості для вибору житла, в ЖК «Щасливий» доступний такий зручний сервіс, як квартири «під ключ» з євроремонтами від забудовника.

Звертайтеся та дізнавайтеся про актуальні пропозиції, акції від забудовника, що допоможуть придбати квартиру ще вигідніше, зручне безвідсоткове розтермінування. Телефонуйте ‎нам: (044) 393 08 42, (‎067) 691 60 06.

ЖК «Щасливий»: квартири для вас!