Подорожчання 2 черги в ЖК «Crystal Avenue»! Інвестори скуповують нерухомість!

25.04.2019

Інвестиції у нерухомість набагато вигідніше банківських вкладів і заощаджень у валюті. Досвічені інвестори — це давно зрозуміли і активно купують квартири у житловому комплексі бізнес–класу «Crystal Avenue». Ажіотаж тут біля однокімнатних квартир другої черги.

Будинок на вул. Оксамитова, 11–А швидко зводиться. Закінчено підземний паркінг. Вертикаль цоколя виконана на 80%. Здача об'єкту запланована на грудень, 2020 року, але саме зараз час для купівлі житла. Адже з 26 квітня 2019 року подорожчають квартири у другій черзі в ЖК «Crystal Avenue»!

Що впливає на ціну і чому купувати нерухомість потрібно тут і зараз?

У комплексі бізнес–класу є все для життя! Тут купують квартири для себе, здачі в оренду або перепродажу. На ціни впливає: готовність комплексу, етап будівництва будинку, розвиненість району та інфраструктури. Чим раніше інвестувати, тим вище буде дохід.

У ЖК «Crystal Avenue» передбачена огороджена територія з цілодобовою охороною і відеоспостереженням, облагороджена територія з дитячими майданчиками, зонами відпочинку і дитячим садком, підземний паркінг та наземна парковка, а в будинку — хол з ресепшеном, Wi–Fi і зоною очікування.

ЖК «Crystal Avenue» — тренд інвестицій у нерухомість!

Телефонуйте вже зараз: (044) 499 25 99; (067) 663 94 52. Приходьте на перегляд квартир: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14–А.

14493