Правила змінені, а головний приз вже обраний! Що чекає учасників шоу «Голос Країни» у 9–му сезоні?

21.01.2019
Правила змінені, а головний приз вже обраний! Що чекає учасників шоу «Голос Країни» у 9–му сезоні?

Компанія «НоваБудова» відвідала презентацію одного з найпопулярніших шоу України «Голос Країни», яка відбулася 17 січня 2019 року. У святковій атмосфері під куполом Київського планетарію, гостям заходу презентували допрем’єрні кадри перших випусків дев’ятого сезону грандіозного вокального шоу країни. А головний продюсер Володимир Завідюк розповів нам про особливості і новинки конкурсу.

«Цього сезону буде найсильніший кастинг учасників за всю історію нашого шоу, також ми змінили тренерів. До нас доєдналися одразу дві суперзірки: Діма Монатік — це суперзірка в нашій країні, Дан Балан — це суперзірка відома за межами нашої країни. Ми змінили правила, вперше в історії Голосу один з тренерів може блокувати свого конкурента. Як це відбудеться, ви зможете подивитися вже конкретно в програмі. Крім того, в цьому Голосі буде неймовірна атмосфера дружби, але як завжди буде конкуренція між тренерами».

Тематикою цього сезону стане гасло: «Зірки серед нас», адже шоу відкриває нові таланти і народжує зірок. Хочемо нагадати, учасники змагаються не лише за визнання і славу, а й за головний приз, який підготував для них офіційний спонсор вокального шоу «Голос Країни», будівельна компанія «НоваБудова» — трикімнатну квартиру в житловому комплексі бізнес–класу. «Crystal Avenue» — тренд інвестицій у нерухомість!

Давайте разом дивитися за запеклою боротьбою суперників і їх тренерів, а також спостерігати, кому дістанеться головний приз. Вокальний конкурс проходить по неділях на телеканалі 1+1 о 21:00.