Розіграш путівки «Лижний тур в Буковель»! Як стати переможцем?

19.11.2018

Розіграш путівки «Лижний тур в Буковель»!

Незважаючи на те, що більш, ніж половина місяця вже позаду, розіграш путівки на двох «Лижний тур в Буковель» набирає своїх оборотів! Ті, хто ще не встиг інвестувати свої заощадження в ЖК «Crystal Avenue», мають унікальну можливість не тільки придбати комфортне житло, але й стати учасниками нашого розіграшу.

Для участі у розіграші достатньо внести завдаток в період з 1 по 30 листопада поточного року. Путівка «Лижний тур в Буковель» за системою «все включено» дозволить вам максимально насолодитися відпочинком в прекрасному пансіонаті «Ворохта». На переможця очікує:

  • Затишний номер на двох;
  • Унікальна національна кухня;
  • Фантастичний лижний тур в Буковель та захоплюючі екскурсії;
  • Цікава різдвяна програма з колядками, за участю колоритних гуцулів.

Придбання власного житла і можливість відпочити від повсякденної метушні — це найкращий подарунок до новорічних свят! А для тих, хто в роздумах, щодо майбутніх інвестицій, спішимо вам нагадати про низку переваг нашого комплексу.

1. Розташування. ЖК «Crystal Avenue» знаходиться недалеко від Окружної дороги і буквально в кількох хвилинах їзди до станції метро «Житомирська». Поряд є ТЦ «Епіцентр», ТЦ «Апрель» і гіпермаркет «Ашан». Таке розташування дозволяє жителям комплексу вигідно користуватися інфраструктурою і Петропавлівської Борщагівки, і Києва;

2. Територія і паркінг, що охороняються. В’їзд і вхід на закриту територію комплексу можливий виключно через пункт охорони. Приємним бонусом для власників автомобілів стануть підземний і наземний паркінги;

3. Інноваційні рішення. В комплексі бізнес-класу розташоване розкішне лобі з ресепшином, експлуатовані покрівлі і, навіть, заправки для електрокарів. Все це є зручним для життя.

4. Сучасні планування. Ми пропонуємо своїм інвесторам великий вибір квартир з різним плануванням. А додатковий комфорт забезпечить вмонтований двоконтурний газовий котел, панорамні вікна і розводка електрики в кожній квартирі.

Спішіть! Часу до закінчення розіграшу залишилося зовсім мало! Вся необхідна інформація про акційну пропозицію знаходиться на нашому сайті.

13538

 

Якщо у вас виникли питання, телефонуйте: (067) 662 92 67, (044) 499 25 06, а також очікуємо на вас у відділі продажу, який знаходиться за адресою: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14-А.