Розповідаємо про будівництво по вулиці Оксамитовій

10.07.2017

Інформуємо вас про будівництво 8-ї черги в комплексі «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці.

У перших двох зведених секціях утеплюється фасад, проводяться штукатурні та малярні роботи. Будинок засклено, а в квартирах вже встановлено вхідні двері. Для встановлення ми використали вікна з подвійним склопакетом надійної профільної системи КВЕ Optima.

У третій та четвертій секціях будинку також триває робота з утеплення. Паралельно стіни 5-6 секцій зведені до рівня 8-6 поверхів. Стіни будинку виконуються з білої силікатної цегли і червоної цегли для огороджень балконів. Тут саме тривають роботи з монтажу залізобетонних перекриттів і внутрішніх перегородок. Внутрішні стіни будинку виконуються з газоблоків.

ЖК «Щасливий» знаходиться в 650 метрах від Києва, зручної транспортної розв’язки на Кільцевій дорозі та торгівельних центрів.

Ознайомтеся з плануваннями квартир у нашому відділі продажів по вул. Соборній, 10-А та особисто подивіться квартиру, яка вам сподобалась. Телефонуйте нам по телефонам: (044) 393-08-42, (‎067) 691-60-06, відповімо на усі ваші питання і допоможемо підібрати найкращий варіант!

ЖК «Щасливий»: квартири для вас!