Розповідаємо про хід будівництва ЖК «Crystal Avenue» в травні!

13.06.2019

Перша черга житлового комплексу «Crystal Avenue» введена в експлуатацію. А з 13 червня щасливі власники зможуть отримати ключі від своїх квартир в ЖЕКу «Щасливий» за адресою: вул. Соборна, 10–А, офіс 28.

На даний момент ведуться роботи з благоустрою прибудинкової території. Закінчена бетонна підготовка поверхні, укладається тротуарна плитка. Проводяться роботи з облаштування доріг, під'їздів, дитячих майданчиків. Завозиться земля для озеленення території.

Зовсім скоро інвестори Оксамитової, 9–А зможуть почати ремонтні роботи у своїх квартирах. Нагадуємо, що в компанії «НоваБудова» є відділ ремонтів, який допоможе Вам позбутися всіх проблем, пов'язаних з ремонтом.

У будинку першої черги ще залишилися вільні варіанти 2–, 3–кімнатних квартир і дворівневих пентхаусів. Ви можете також вибрати квартиру з уже готовим ремонтом від забудовника.

Друга черга по вул. Оксамитова, 11–А активно будується. Всі сили зосереджено на бетонуванні діафрагми двох сходових кліток і ліфтів.

На 90% зроблена гідроізоляція зовнішніх стін. Йде зворотна засипка пазух котловану. Ведуться роботи з установки жорсткості конструкції, щоб побудувати міцний і надійний будинок.

Інвестори, які не поспішають з заселенням, можуть придбати квартири в другій черзі. З одного боку, доведеться почекати зведення будинку, з іншого – економія 18% вартості за рахунок різниці цін на квадратний метр у двох будинках.

У третій черзі завершується зведення монолітної конструкції цокольного поверху. Будівельники починають перекривати перший поверх.

Телефонуйте просто зараз: (044) 499 25 67; (067) 663 89 35. Відділ продажів: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14-А.