Розповідаємо про хід будівництва ЖК «Crystal Avenue»

02.09.2019

Поки кількість ще не проданих квартир у другому будинку проекту стрімко зменшується, ми розповідаємо про хід будівництва другої та третьої черг ЖК бізнес–класу «Crystal Avenue».

У другій черзі комплексу повністю завершено роботу з перекриття й заливки вертикальних конструкцій 5 поверху. На даний момент будівельники закінчують заливку вертикальних конструкцій 6 поверху, а також на 1/3 виконане перекриття цього поверху.

Паралельно робітники займаються монолітними сходами в будинку. На сьогодні одні сходи зведені до рівня 5 поверху, інші – до рівня 4 поверху.

У третій черзі завершено перекриття першого й другого поверхів, а з 1 вересня заплановано виконання подальших робіт, пов’язаних зі зведенням будинку.

Нагадуємо, що в другій черзі комплексу поки ще є в наявності смарт–двушки площею до 52 кв.м. із оригінальним плануванням і кухнею–студією.

Окрім чудових квартир у другій черзі ЖК бізнес–класу «Crystal Avenue», компанія «НоваБудова» пропонує комерційні приміщення під ваш бізнес площею від 52 кв.м. до 122 кв.м. на 1 поверсі будинку.

Щоб дізнатися деталі, телефонуйте: (044) 499 25 67; (067) 663 89 35.

Також чекаємо вас у відділі продажів: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14–А.