Скільки інвестори заробили на інвестиціях? Динаміка цін і хід будівництва ЖК «Crystal Avenue»

18.03.2019

Скільки інвестори заробили на інвестиціях? Динаміка цін і хід будівництва ЖК «Crystal Avenue»

Перші квартири ЖК «Crystal Avenue» надійшли до продажу в листопаді 2017 року. У цей час на вул. Оксамитова, 9–А тільки почалося будівництво й інвестори придбали житло ще на ранньому етапі зведення будинку.

Наразі будівельні роботи над фасадом будинку виконані на 70%. Завершена установка вентильованих систем під композитні панелі й робочі вже приступили до монтажу декоративного освітлення. Тепер ЖК «Crystal Avenue» буде підсвічуватися вночі.

Відкрито центральний вхід будинку і в просторому холі, який ще споруджується, вже можна побачити відокремлену зону відпочинку та стійку ресепшна. На  0% виконані роботи по пожежної безпеці та вентиляційних систем. Почалося настроювання ліфтів.

У місцях громадського користування та на сходових маршах на стіни наноситься лакування, яке надає обробці завершальний вид і захищає її від механічного впливу. На сходових маршах повністю покладена плитка.

Розводка газових труб у квартирах виконана на 70%. Активно проводиться монтаж радіаторів опалення і регулювання склопакетів.

У підземному паркінгу проведена гідроізоляція і почалися електромонтажні роботи.

За останній рік, ціна квадратного метра у першій черзі зросла на 18%. Тим, хто хоче вигідно інвестувати є можливість придбати квартиру в другій черзі, на вулиці Оксамитова, 11–А. Тут ведуться роботи по монтажу монолітно–каркасних стін на цокольному поверсі.

Інвестуй вигідно, телефонуй: (044) 499 25 99; (067) 663 94 52. Відділ продажу знаходиться за адресою: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14–А.