Вперед до нових перемог: в академії U.C.S.A. пройшов футбольній кубок весни

04.04.2018

"НоваБудова" і "Новий шлях" підтримали дитячий футбольний кубок

Що може бути кращим, ніж коли молоде покоління розвивається, навчається новому, здобуває перемоги та веде здорове, активне життя? Саме так вважають у спортивній академії U.C.S.A. За підтримки компанії «НоваБудова» та спілки «Новий шлях» тут вже вдруге пройшов футбольний чемпіонат – «Кубок U.C.S.A весна - 2018».

Нагадаємо, перший турнір відбувся восени минулого року і викликав багато позитивних відгуків, як у глядачів, так і у самих учасників. Тому в спортивній академії вирішили зробити змагання традиційними і проводити 2 рази на рік.

Кубок весни пройшов на критому спеціалізованому футбольному полі академії. Прийняти участь у ньому змогли 7 команд з Боярки, Тарасівки, Вишневого та Києва. Зігравши 15 матчів призові місця між учасниками розподілися таким чином:

  • Переможцем малого кубку стала команда «TARASIVKA CITY» (Тарасівка);

  • Третє місце турніру отримала команда «Школа №4» (Боярка);

  • Друге місце виборола команда «Легіон» (Боярка);

  • А перше, переможне місце, посіла команда «First Try» (Вишневе).

Усі фіналісти були почесно нагороджені медалями, грамотами і кубками. А отримані враження точно збережуться надовго.

Ми вітаємо усіх учасників та, звичайно, переможців! Та нагадуємо усім, що спорт і розвиток – найкращий внесок у здоров’я! Якщо ви маєте бажання дізнатися більше про спортивну академію, її напрямки, розклад занять та тренерів, телефонуйте і дізнавайтесь: (068) 157-08-60 або приїздіть особисто за адресою: вул. Київська, 77/11.