За якими критеріями інвестори обирають ЖК «Crystal Avenue»? Відкриваємо секрети і розповідаємо про хід будівництва комплексу

29.03.2019

ЖК «Crystal Avenue» з кожним днем помітно змінюється. У першій черзі на вул. Оксамитова, 9–А завершені фасадні роботи на першому поверсі і будівельники працюють над благоустроїм прибудинкової території. Ведуться монтажні роботи вхідних груп в офіси, встановлюється підсвічування фасаду і поступово будівля набуває завершеного вигляду.

У холі поклеїли склохолст і в найближчі дні планується укладання плитки. Для безпеки, у будинку передбачені дві сходові клітини: внутрішня і зовнішня, а для зручності планується встановити вантажний і пасажирський ліфти. Вони курсуватимуть поверхами і до підземного паркінгу. Завершене налагодження одного з ліфтів, він проходить випробування. Активно ведуться роботи з диспетчеризації: перед будинком прокладається кабель кнопки «виклик» у ліфтах.

У квартирах виконана розводка газових труб, а монтаж радіаторів опалення ще в процесі установки.

У підвалі зроблена штукатурка і сантехніка. Проводяться роботи з пожежної безпеки та гідроізоляції.

Ведуться монолітно–вертикальні роботи паркінгу. Розпочато гідроізоляція і монтаж даху, проводиться електрика. Залитий фундамент на ТП.

У другому будинку на вул. Оксамитова, 11–А залиті опорні стінки.

За якими критеріями інвестори обирають ЖК «Crystal Avenue»?

По–перше, якість будівництва. Будинки зводяться з керамічної цегли, утеплюються мінеральною ватою, а фасад — вентильований, що сприяє гарному мікроклімату в квартирах. Продумана шумоізоляція. Стіна складається з газоблоку 100 мм, повітряного прошарку з мінеральної плити 50 мм і ще одного газоблоку 100 мм. У інших забудовників, щоб домогтися рівних стін, потрібно 8 мішків штукатурки, а у нас дуже рівні стіни. Для штукатурки вистачає і одного мішка.

По–друге, локація. З одного боку, близько до Кільцевої дороги і метро, що важливо для швидкості переміщення, а з іншого — поруч озеро і природа передмістя.

Дзвони: (044) 499 25 99; (067) 663 94 52. Відділ продажів знаходиться за адресою: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14–А.