ЖК «Crystal Avenue» — Лауреат премії «УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ОЛІМП» 2018–2019 року!

15.03.2019

Експертна Рада «УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ОЛІМП» оголосила ЖК «Crystal Avenue» переможцем у номінації «Інвестиційна привабливість та вигідні умови придбання» 2018–2019 років.

Вибір кандидатів на присудження звання Лауреата проводився на основі фінансового аналізу документів–забудовника, аналізу рейтингів і моніторингу українського ринку будівельних послуг.

Чим приваблює інвесторів ЖК «Crystal Avenue»?

  1. Орендарів — вигідною локацією і розвиненою інфраструктурою. 7 хв до метро «Житомирська», 300 м до Кільцевої дороги.
  2. Бізнесменів — можливістю реалізації власного бізнесу, за рахунок наявності комерційних приміщень і великої прохідності людей у цьому районі.
  3. Молодих сімей — облаштованою територією з дитячими майданчиками, зонами відпочинку і дитячим садком.
  4. Успішних людей — комфортом і безпекою: панорамними вікнами, пентхаусами з терасами та цілодобовою охороною із системою відеоспостереження.
  5. Сучасних людей — заправками для електрокарів та ресепшном з Wi–Fi у холі.

ЖК «Crystal Avenue» — це вибір інвесторів 2019 року. Встигніть інвестувати у другу чергу комплексу на вигідних умовах! Телефонуйте: (044) 499 25 99, (067) 663 94 52 і менеджери запропонують найвигіднішу нерухомість для вас. Або приходьте до відділу продажів: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14–А та самі переконайтеся у цьому.


Премія «Український національний Олімп» вручається з 2006 року, щорічно. Її присуджують за найбільш значущі досягнення у різних сферах економічного, соціального і культурного розвитку українського суспільства. І ми пишаємося нашими успіхами у будівельній сфері.