ЖК “Щасливий» у Львові - будуємо другу чергу!

21.12.2017


До свят ми готуємо для вас виключно гарні новини! Одна з них –  до завершення підходить будівництво першої черги у нашому львівському ЖК «Щасливий».  Крім того завершуємо  влаштування власного виїзду – дороги, що веде від будинку на Біговій,17 просто до Глинянського Тракту. До речі, 5 хвилин прогулянки нею і ви вже на автобусній зупинці. Це і зручно, і просто приємно!

Отож, фасад першої черги наближається до повної готовності. Всередині йдуть фінальні оздоблювальні роботи - це штукатурка стін в коридорах і кладка плитки на поверхах. Почали виконувати роботи з газу, а саме газове розведення під двоконтурні котли (на газ і воду), що будуть в кожній квартирі. Також ще однією приємною новиною є те, що в будинку будуть доступні кладові, що розміщуватимуться під ним.

А поруч вже йде активна робота з будівництва другої черги! Зараз заливається залізобетонний монолітний каркас. Робота перебуває на етапі 1-го поверху, де розміщуватимуться комерційні приміщення.  А також вже залита бетонна плита та заїзд для підземного паркінгу.

Поспішіть подивитися доступні планування квартир або скоріше накопичити заощаджень до виходу в продаж наступної черги! Придбайте квартиру у ЖК «Щасливий» Львові та живіть щасливо! Чекаємо вас у відділі продажів по вул. Чайковського, 26, а також залюбки зорієнтуємо та відповімо на ваші питання за телефонами: (‎032) 229-52-72, (‎067) 235-18-37.

ЖК «Щасливий»: квартири для вас!