В Києві пройшов фестиваль «Всі разом за сім’ю»: як це було

09.06.2017

На минулих вихідних, 3-4 червня, на Поштовій площі відбулося яскраве родинне свято, фестиваль – «Всі разом за сім’ю».  

Свято, організоване громадським рухом «Всі разом!» разом з іншими громадськими організаціями, підтримала і компанія «НоваБудова». Цього року його відвідали 30 000 гостей.

Організатори подбали, щоб цього року яскравих вражень у відвідувачів залишилось ще більше ніж будь-коли. Тут була представлена програма різноманітних напрямків – від розважальної, до освітньої для усіх вікових категорій. Відповідно, на всій території фестивалю було споруджено багато цікавих локацій.

Там проводилися майстер-класи, лекції, бесіди про здоров’я, виховання дітей і красу. На чоловіків і татусів чекали різні секції з майстрування разом з дітьми, а також захопливі спортивні та силові змагання. У локації «Планета дітей» для юних відвідувачів також була продумана насичена розважальна, творча, спортивна і навчальна програма. Нікого не залишив байдужим і великий фуд-корт із смачними бургерами, солодощами та напоями.

Особливим моментом фестивалю було нагородження багатодітних сімей, сімей з усиновленими дітьми, родин учасників АТО, а також відзначення пар, що прожили у шлюбі понад 40 років.

І денна, і вечірня програма були насичені захоплюючими виступами зірок і колективів, яскравими номерами, шоу і розіграшами цінних та приємних призів від спонсорів. Яскравий вечір запалювали відомі українські виконавці, серед яких KISHE та гурт «Друга Ріка».

Фестиваль проводиться щорічно в Києві та інших містах України з 2010 року і вже встиг стати гарною традицією, яку було приємно підтримати і нам!