5 секретів заощадження на придбанні квартири

29.09.2017

Сьогодні ми поговоримо про 5 способів заощадження на покупці житла.

Секрет №1

Купуючи квартиру в безпосередній близькості від Києва, ви можете заощадити до 50% від вартості житла, ніж в самому Києві.

Секрет №2

Купуючи квартиру в новому будинку, не доведеться міняти старі комунікації. Вам не страшні іржаві труби і стара проводка. У нових будинках встановлюють автономне опалення, що дозволяє заощаджувати на комунальних платежах.

Секрет №3

У пошуках житла зверніть увагу на цінову політику компанії. Найчастіше за низькою ціною ховається проблема з документами, з землею або ж самого будівництва може не існувати. Пам'ятайте, що великі знижки роблять компанії, які не цінують свій продукт. Шукайте адекватну ціну - тут не варто сильно економити або переплачувати.

Секрет №4

Слідкуйте за акціями забудовників. Часто вони роблять сезонні знижки або акції. Так при купівлі житла можна пристойно заощадити або отримати приємний подарунок.

Секрет №5

Купуючи квартиру зі 100-відсотковою оплатою, ви отримаєте комору або паркувальне місце на додачу. Купуючи ж кілька квартир відразу, ви можете розраховувати на індивідуальну знижку.


Залишилися питання? Залишайте їх у коментарях, ми обов'язково на них відповімо.

Підписуйтесь на наш канал на YouTube і отримуйте більше корисних порад про нерухомість!