Купити однокімнатну квартиру у Львові від забудовника

09.07.2018

Однокімнатна квартира в новобудові у Львові

Однокімнатна квартира від забудовника найбільш затребуваний продукт на ринку нерухомості. Купити однокімнатну квартиру у Львові прагнуть багато людей. У ній поєднуються відносно невелика вартість та достатня кількість квадратних метрів для комфортного проживання.

Купити однушку у Львові без посередників – вигідне придбання для молодих сімей, студентів, людей похилого віку. Ціна первинного житла не набагато вища від вартості вторинного. Віддаленість від шумного центру, в екологічно чистому районі, дозволить тут успішно набувати знання, ростити дітей, відпочивати на лоні природи, без впливу подразнюючих факторів великого міста.

 Вдало поєднує усі ці характеристики ЖК «Щасливий» по вулиці Біговій. Тут досить вигідні умови продажу однокімнатних квартир у новобудові.

З весни 2017 року, перші мешканці вже засилились і мають змогу оцінити високу якість життя в цьому комплексі: просторі кімнати, високоякісні матеріали, енергозберігаючі склопакети, індивідуальне опалення. Усі складові комфортного проживання виконані за Європейськими стандартами.

Купівля однокімнатної квартири у Львові

Вибір житла, запропонований ріелторами – досить великий. Ціни абсолютно різні. Усе залежить від місця розташування будинку, інфраструктури, престижності району, інших складових.

При виборі нерухомості покупець повинен знати декілька простих речей, щоб купівля не обернулася втратою коштів та здоров’я.

  • Повинна насторожити занижена вартість, в порівнянні з подібними пропозиціями.

  • Перевірка надійності продавця та супровідної документації обов’язково.

  • В ідеалі, купувати житло в забудовника. Так можна заощадити на комісії ріелторам і самостійно слідкувати за просуванням будівництва та за використаними будматеріалами.

Усе це пропонує своїм партнерам компанія «НоваБудова», яка є успішним забудовником на ринку нерухомості з 2005 року. Її житловий комплекс «Щасливий», окрім різноманітних варіантів квартир, володіє розвиненою інфраструктурою. Вона налічує підземну парковку, дитяче містечко, спортивні майданчики, спортивне поле, зони відпочинку і навіть фонтан. У пішій досяжності – магазини та аптека. Усе, що необхідно для розміреного щасливого життя. Діє розстрочка платежу на усі житлові площі. Це надійний забудовник та партнер.