Продаж квартир на первинці у Львові від забудовника

06.07.2018

Квартири на первинці у Львові

Ціни первинного ринку житла та вторинного не надто відрізняються. Виникає дилема, купити квартиру у первинці від забудовника або зупинити вибір на житлі, яке збудоване давно. 


Інвестиції у будь-який із варіантів несуть певні переваги та ризики. Купівля квартири «б/в» цікава тим, що можна побачити її у натуральному вигляді. Заїхати відразу після оформлення договору купівлі-продажу. Вільним залишається вибір місця розташування, де можна купити квартиру у Львові з навколишньою інфраструктурою: магазинами, дитячими майданчиками, зупинками транспорту, автостоянками. 

Та варто враховувати і негативні сторони. Це вік будинку, зношеність комунікацій та конструкцій, застарілі планування. Доведеться оплатити суму вартості житла відразу, і немає гарантії від шахраїв. Можна вдатися до послуг ріелтора та мінімізувати ризики, але це додаткові витрати. Продавати в майбутньому таке житло можливо, але з втратою попередньо витрачених коштів. 

Купити квартиру в первинці у Львові достатньо просто. Слід лише врахувати усі нюанси.

 Купити квартиру в первинці від забудовника у Львові


Розглянемо усі плюси та мінуси такої угоди. До пасиву занесемо неможливість побачити нерухомість у натуральному вигляді, тільки на фото. Це стосується інфраструктури, яка доступна тільки у віртуальному режимі. 

Інвестиції у ринок нерухомості уособлюють певні ризики. Забудовник може не здати будинок або затримати терміни здачі, підключити не усі комунікації, не оформити права власності, не облаштувати прибудинкову територію і т. ін. Загалом, не виконає або неякісно реалізує свої обов’язки.Тому варто завчасно перевіряти кількість реалізованих об'єктів забудовника - чим їх більш, тим компанія надійніша.

В активі будуть сучасні планування, можна замовити індивідуальні планування на стадії будівництва, оформлення власності без посередників, тобто відсутність зайвих витрат. Наявність паркувального місця або ремонт під ключ – досить важливий фактор. Головною перевагою є ціна за квадратний метр, яка дещо нижча, ніж на вторинному ринку та можливість поетапної виплати (розстрочки), яка робить житло у новобудовах більш доступним. 

Компанія «НоваБудова» володіє усім спектром цих послуг та надає їх вже більше, ніж десять років на ринку будівництва в Україні. У місті Львів вона представлена житловим комплексом «Щасливий», переваги проживання в якому оцінило багато мешканців Києва.