Ваша перевага: квартира у Львові з паркінгом

25.06.2018

Квартири у ЖК з паркінгом у Львові

Львів – одне із найколоритніших міст у Східній Європі. Життя у ньому дуже схоже з європейськими містами. Воно має свою унікальну архітектуру, в яку вдало вписуються новобудови, тож пропозицій щодо придбання нерухомості вистачає.

На сьогодні багато забудовників пропонують житло з досить розвиненою інфраструктурою та зручними плануваннями квартир. Але переважна більшість людей шукає квартиру не тільки із зручним місцем розташування, перевагою є і наявність парковки.

Придбавши таке житло, вам не доведеться турбуватися про стан свого транспортного засобу. Автомобіль, незалежно від погоди, завжди буде знаходитись у приміщенні та під наглядом. Купуючи житло в ЖК з паркінгом, ви суттєво заощадите час та гроші, не витрачаючи їх на пошук автостоянки та на наявність на ній вільних місць.

Житловий комплекс з паркінгом у Львові – перевага, якою володіють лише одиниці житлових комплексів. Закрите приміщення – вагомий аргумент на користь того, що автомобіль у будь-яку пору року захищений від впливу усіх зовнішніх чинників.

Купити квартиру з підземним паркінгом від забудовника у Львові

Львів – велике місто, яке активно забудовується. Стрімко зростає кількість автомобілів у ньому, майданчиків під стоянки стає менше. Якщо ви є власником автомобіля або у ваших планах придбати його - вірним рішенням стане купівля квартири в ЖК з паркінгом.


ЖК «Щасливий» - комплекс з власною парковкою, яка цілодобово знаходиться під наглядом. Твердження, що вартість паркінгу закладена у ціну житла, хибне. Аналізуючи прайси подібних пропозицій але без власності паркомісця у Львові, було помічено, що вони практично не відрізняються від пропозиції забудовника «НоваБудова», який є одним із лідерів будівництва на ринку України. Купівля нерухомості у новому будинку від забудовника з підземною стоянкою – вигідне капіталовкладення та вдала інвестиція у майбутнє.