Чому інвестори купують квартири у ЖК «Crystal Avenue»? Розповідаємо про хід будівництва комплексу

13.02.2019

Чому інвестори купують квартири у ЖК «Crystal Avenue»? Розповідаємо про хід будівництва комплексу

Як інвестувати у нерухомість, щоб у майбутньому отримати прибуток? Купувати квартири можна на різних етапах будівництва, але при цьому варто пам’ятати: чим більше будинків побудовано у комплексі, тим дорожче у ньому житло. Давайте розглянемо на прикладі ЖК «Crystal Avenue» і визначимо, коли найкраще купувати квартиру.

У житловому комплексі «Crystal Avenue» передбачено п’ять черг. Вже зведено перший будинок на вулиці Оксамитовій, 9–А. У ньому, у всіх квартирах і в комерційних приміщеннях вже встановлені металопластикові вікна з подвійним склопакетом та високоякісною профільною системою «Aluplast Ideal». Така конструкція забезпечить енергозбереження і взимку у вас завжди буде тепло.

Завершуються будівельні роботи і над фасадом будинку. Він повністю утеплений мінеральною ватою і пінопластом, наноситься штукатурка і облицювальний матеріал. Нагадаємо, фасад будинку буде вентильованим, він передбачає вільну циркуляцію повітря між облицювальним матеріалом і стіною. Завдяки такій технології на стінах не буде накопичуватися зайва волога і конденсат, а у вас вдома збережеться ефект «термоса»: взимку тепло, а влітку прохолодно.

Всередині будинку у кожну квартиру вже встановлені вхідні двері, а в місцях громадського користування — пофарбовані стіни. На сходових клітинах нанесена декоративна штукатурка і почалося фарбування стін.

Йдуть роботи і над підземним паркінгом. Встановлена монолітна конструкція і добудовується в’їзд.

Купувати квартири на цьому етапі будівництва вигідно тим інвесторам, які мають сумніви у надійності забудовника, не хочуть або не можуть довго чекати здачу будинку, а також тим, кому перед купівлею квартири важливо сходити на перегляд, щоб переконатися у правильності свого вибору, щодо планування. Будинок знаходиться на завершальному етапі будівництва і з інвестиціями потрібно поквапитися. Адже з 20 лютого 2019 року очікується подорожчання!

Тим, хто вже переконався у надійності забудовника, варто звернути увагу на другу чергу ЖК «Crystal Avenue», яка будується на вулиці Оксамитовій, 11–А. Вже залитий фундамент і робітники працюють над зведенням монолітної конструкції цокольного поверху. Купівля квартири на ранній стадії будівництва дозволяє простежити за технологіями та особливостями зведення будинку, а також заощадити на вартості квартири. Адже ціна на житло під час будівництва будинку і розвитку району буде тільки збільшуватися.

Нагадаємо, ЖК «Crystal Avenue» розташований всього у 400 м від Кільцевої дороги, що дуже вигідно. З одного боку, розвинена інфраструктура і транспортна розв’язка столиці, а з іншого — тихе передмістя Петропавлівської Борщагівки з чистим озером, парковою зоною і свіжим повітрям. Житловий комплекс буде огороджений від сторонніх і охоронятиметься. У ньому передбачені зони відпочинку, дитячі майданчики, спортивне поле та комерційні приміщення для вашого бізнесу.

На цих етапах ходу будівництва ЖК «Crystal Avenue» саме час купувати квартири. Телефонуйте до відділу продажу: (044) 499 25 99; (067) 663 94 52. Приходьте на перегляд квартир: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 11–А.