Друга черга ЖК «Crystal Avenue» вже у продажу! Зовсім скоро розіграш путівки «Лижний тур в Буковель»

30.11.2018

Друга черга ЖК «Crystal Avenue» вже у продажу!

Вже закінчилась осінь, а разом з нею підійшла до завершення, і надана нами можливість виграти путівку «Лижний тур в Буковель».

Хочемо вам нагадати, протягом листопада всі охочі могли стати учасниками розіграшу поїздки в Карпати, але тільки в тому випадку, якщо вони внесли завдаток на квартиру в комплексі бізнес–класу ЖК «Crystal Avenue» з 1—30 листопада 2018 року.

Усіх тих, хто стали нашими інвесторами в зазначений термін, запрошуємо на розіграш путівки «Лижний тур в Буковель», який пройде 5 грудня 2018 року за адресою: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14-А о 17:00.

Переможця очікують незабутні Новорічні свята в Карпатах, в пансіонаті «Ворохта», де для вас і вашої половинки вже підготовлений комфортний номер, національна кухня, цікава екскурсійна і розважальна програма. Чекаємо усіх на розіграші і бажаємо кожному перемоги!

А ті, хто ще не встигли стати нашими інвесторами, ви можете це зробити вже сьогодні! Хочемо повідомити вам гарну новину: активно зводиться другий будинок в ЖК «Crystal Avenue», по вул. Оксамитова, 11-А. Вже закладений фундамент і заливається монолітний каркас. Оголошено старт продажів і перші кілька інвесторів вже стали щасливими володарями житла бізнес–класу!

Саме зараз, коли будинок знаходиться на рівні першого поверху, в нього вигідно інвестувати. Вартість однокімнатної квартири на сьогоднішній день є мінімальною, але неодмінно буде зростати в міру зведення будинку.

Усі цікаві для вас питання, ви можете задати за тел.: (044) 499 26 22; (067) 663 94 52, а також у нашому відділі продажів, що у Петропавлівській Борщагівці, на вул. Соборна, 14-А.