Хід будівельних робіт у ЖК «Crystal Avenue» на Петропавлівській Борщагівці: триває зведення 2–4 черг і розпочато будівництво другої черги підземного паркінгу

16.07.2020

Вашій увазі – традиційний дайджест новин із будівельного майданчика ЖК бізнес–класу «Crystal Avenue» (Петропавлівська Борщагівка) від компанії «НоваБудова».

У другій черзі (вул. Оксамитова, 11–А) наразі завершено монолітно–каркасні роботи на рівні 14 поверху. Триває цегляна кладка зовнішніх стін 11 поверху та монтаж монолітних сходів на рівні 10 поверху.

У третій черзі (вул. Кришталева, 1–А) уже повністю виконано монолітні роботи й цегляну кладку стін. Наразі будівельники встановлюють вікна на 10 поверсі. Також продовжуються оздоблювальні роботи: зараз майстри штукатурять стіни на 5–6 поверхах та продовжують електротехнічні роботи.

У четвертій черзі (вул. Кришталева, 1) тривають монолітно–каркасні роботи на рівні 4 поверху.

Також розпочато зведення другої черги підземного паркінгу. Там наразі ведуться підготовчі земляні роботи.

Переконайтеся на власні очі, як тривають будівельні роботи на об’єкті, завітавши до відділу продажу ЖК бізнес–класу «Crystal Avenue», що знаходиться за адресою: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14–А. Або телефонуйте: 044 499 25 67; 067 663 89 35.