Інвестуй вчасно! Встигни купити квартиру в першій черзі ЖК «Crystal Avenue» до подорожчання!

01.02.2019

Якщо ви ще вагаєтеся у виборі майбутнього житла або не знаєте куди інвестувати, щоб бути у виграші, ми для вас підготували чудову пропозицію. Просторі 2–кімнатні і 3–кімнатні квартири у сучасному житловому комплексі бізнес–класу «Crystal Avenue» на вул. Оксамитова, 9–А вже чекають на вас!

При покупці нерухомості саме зараз, ви значно заощадите на вартості кв. метра, адже з 20 лютого 2019 року буде подорожчання. Поспішайте, залишилося мало часу!

Наші квартири мають:

  • сучасні планування, що дозволять зручно зонувати простір;
  • панорамні вікна з чудовим краєвидом на озеро і ліс.
  • пентхауси з терасами на даху будинку, де можна комфортно проводити вечори, зробити тренажерний зал, басейн під відкритим небом або розвести сад.

Хочеться трохи нагадати про ЖК «Crystal Avenue». Він буде мати закриту від сторонніх територію з цілодобовою охороною і системою відеоспостереження. Наземний і підземний паркінги вирішують питання з паркуванням автомобілю, а продумана інфраструктура буде зручною для сімей з маленькими дітьми.

Вам варто поквапитися, адже кількість квартир обмежена! Також хочемо нагадати, повним ходом йде будівництво другої черги, по вул. Оксамитова, 11–А та у продажу ще є однокімнатні квартири.

Усі питання щодо перегляду нерухомості ви можете задати за тел.: (044) 499 25 99 та (067) 663 94 52, а також звернутися до нашого відділу продажів, на вул. Соборна, 14–А.