Найсвіжіша інформація з будмайданчику ЖК «Crystal Avenue»

21.04.2021

Розповідаємо, як триває будівництво в сучасному ЖК бізнес-класу «Crystal Avenue» (Петропавлівська Борщагівка) від найнадійнішого забудовника – компанії «НоваБудова».

У другій черзі (вул. Оксамитова, 11-А) тривають фасадні, штукатурні роботи та стяжка. І майже завершено розведення комунікацій по квартирах (роботи тривають на 16-17 поверхах).

У третій черзі (вул. Кришталева, 1-А) відбувається монтаж радіаторів (3 поверх) і котлів (11-12 поверхи). Також триває підключення до мереж (газ, електрика).

У четвертій черзі (вул. Кришталева, 1) продовжуються сантехнічні роботи.Завершено роботи, пов’язані з каналами димовідведення.

У п’ятій черзі (вул. Кришталева, 1-Б) тривають роботи, пов’язані з фундаментною плитою.

Нагадуємо, що компанія «НоваБудова» дарує вам і вашим близьким сертифікати на 5000 гривень в мережі «Сільпо» для смачних великодніх кошиків! Достатньо лише порекомендувати вашому приятелю квартиру в ЖК бізнес-класу «Crystal Avenue». Деталі – за посиланням.

Щоб обрати оптимальне планування для себе, побачити, як триває будівництво, чи дізнатися, як вигідно інвестувати в наш ЖК, щоб отримати максимальний прибуток, відвідайте відділ продажу, що знаходиться за адресою: Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14-А. Або телефонуйте: 044 499 25 67; 067 663 89 35.