Новини будівництва першої черги ЖК «Crystal Avenue»

13.08.2018

Будівництво першого будинку ЖК "Crystal Avenue"

Поспішаємо поділитися з вами останніми новинами будівництва та ходом робіт у ЖК «Сrystal Avenue». Якщо ви саме підшукуєте житло, час звернути увагу на таку пропозицію.

Наразі в комплексі, що знаходиться по вул. Оксамитовій, 9-А, тривають будівельні роботи першої черги. До рівня останнього поверху зведені стіни та монолітний каркас, зараз виконуються роботи з влаштування даху. Будівля майже повністю засклена якісними 2-камерними склопакетами. У нашому комплексі ви зможете придбати квартири з кількістю кімнат від 1 до 3 та з панорамними чи зі стандартними вікнами. Також зовсім скоро у продаж надійдуть дворівневі пентхауси з власним виходом на тераси на даху.

Оскільки встановлення вікон виконано на 90%, ми перейшли до утеплення будівлі мінеральною ватою. Щодо внутрішніх робіт, зараз виконується штукатурка стін будівлі та заливається стяжка на підлогу. Саме зараз ці роботи досягли 10-го поверху. На кожному поверсі у коридорі встановлено електрощитову.

Будинок відповідатиме статусу бізнес-класу та уособлюватиме досвід набутий роками. Ми створюємо житло, щоб ви почувалися в ньому безпечно і комфортно.

Якщо ви шукаєте надійного забудовника та мрієте зробити вдале капіталовкладення в нерухомість, вам слід завітати до відділу продажу у Петропавлівці, що знаходиться за адресою вул. Соборна, 14-А. Тут ви зможете ознайомитись з усіма плануваннями квартир та дізнатись про розвиток самого ЖК. Для довідок телефонуйте: (044) 393 08 42, ‎‎(067) 691 60 06.