Подробиці та анонси будівництва в Софіївській Борщагівці

11.12.2017


Комплекс на Яблуневій в Софіївці продовжує будуватись і набувати нових зручностей. Тут працюють кафе, де можна смачно перекусити і зігрітися чаєм і кавою, а також магазини, аптека, супермаркет. Але, звичайно, ніщо не зігріє краще за своє власне помешкання. Тож, якщо ви вибираєте квартиру, або вже серед наших інвесторів, пропонуємо дізнатися подробиці робіт на Яблуневій.

В будинку 9-А,Б,В закінчується утеплення та оздоблення фасаду. Усередині проводяться штукатурка стін, стяжка підлоги. У сусідніх секціях 9-Г,Д йдуть вже внутрішні оздоблювальні роботи, зроблена електрична проводка. А біля будівлі триває влаштування прибудинкової зони.

Якщо ви ще не встигли купити квартиру в Софіївській Борщагівці - ця інформація може бути корисною саме для вас. Адже в комплексі йде підготовка до зведення останнього житлового об'єкту по вул. Яблуневій, 11. Тут вже виритий котлован, а сам каркас будівлі буде зводитися за монолітною технологією. Також тут проводимо пристрій підземного паркінгу.

Зручність інфраструктури, магазини, маркети та дитячий садок в пішій доступності, місце для зберігання авто, майданчики для спорту, зони відпочинку та охорона - обов'язкові складові комплексу класу «комфорт». Облаштувати своє життя саме так ви зможете в ЖК «Щасливий» в Софіївці. Дізнавайтеся про квартири і всі можливості, які пропонує комплекс за телефонами: ‎(044) 393-08-42, ‎(067) 691-60-06. Будемо раді бути корисними для вас.