Старт будівництва фінальної 5 черги ЖК «Crystal Avenue»

10.11.2020

Хочемо поділитися хорошою новиною для всіх нинішніх і потенційних інвесторів «НоваБудова»: розпочато будівництво п’ятої черги ЖК бізнес-класу «Crystal Avenue»!

І хоча продаж квартир у цьому будинку ще не розпочато, проте вже можна з упевненістю сказати, чому житло у фінальній черзі користуватиметься такою самою популярністю як і в інших чотирьох.

  • Надійність. На прикладі попередніх будинків ЖК «Crystal Avenue» потенційні покупці можуть упевнитися, що будівництву п’ятої черги нічого не загрожує. Вона буде зведена вчасно, тож можете не хвилюватися за свої інвестиції.
  • Вигода. Продовжуючи попередній пункт, зазначимо, що фінальний будинок також стане вигідним об’єктом для інвестицій. Вкласти на початку будівництва й продати через певний час без додаткових фінансових вливань – чудова стратегія, яка блискуче проявила себе на прикладі інших чотирьох черг ЖК «Crystal Avenue».
  • Зручність. Купуючи квартиру саме у фінальній черзі, зможете уникнути одного з недоліків новобудов – життя на будівництві. Ви отримаєте житло з повністю облаштованою прибудинковою територією та тишею заміського життя.

П’ята черга ЖК «Crystal Avenue», окрім якісного будівництва, збереже й інші переваги, характерні для всього комплексу.

  • Безпека. Цілодобова охорона й дизайнерське лобі з ресепшн і консьєржем у вашому будинку гарантують відчуття комфорту й захищеності.
  • Розташування. 300 метрів до Києва, а також чудова транспортна розв’язка, що дозволяє дістатися до метро «Житомирська» за 7 хвилин.
  • Інфраструктура. ТЦ «4ROOM», гіпермаркет «Епіцентр», супермаркет «Billa» й інші заклади комерційного та соціального  спрямування, зокрема супермаркет «Сільпо» на території ЖК і підземний паркінг; а ще – ліс із озером, що знаходиться в п’яти хвилинах ходьби від комплексу.

Нагадуємо, що в продажу ще є квартири в 4 черзі ЖК «Crystal Avenue». Підібрати планування на свій смак та оглянути увесь комплекс наживо можна, записавшись на перегляд за телефонами: 044 499 25 67; 067 663 89 35.

Адреса відділу продажу: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14.