СТАРТ ПРОДАЖУ 4 ЧЕРГИ ЖК «CRYSTAL AVENUE»! АКЦІЙНА ЦІНА НА ПЕРШІ КВАРТИРИ

01.07.2020

Компанія «НоваБудова» оголошує про старт продажу квартир у четвертому будинку ЖК «Crystal Avenue» на Петропавлівській Борщагівці!

Інвестуйте вигідно сьогодні, адже на перші квартири в будинку діє акційна ціна!

Саме зараз – вигідний і надійний момент для інвестицій у житловий комплекс «Crystal Avenue». Це наочно відображає графік зростання вартості квадратного метра в ЖК.

А як вкласти гроші в нерухомість правильно і заробити до 80% прибутку, читайте в нашому матеріалі.

Четверта черга ЖК «Crystal Avenue» збереже переваги, характерні для всього комплексу.

  • Сучасне будівництво. Монолітно–каркасна технологія будівництва, червоний керамоблок, вентильований фасад – ось ті фактори, що гарантують затишок і комфорт вашої квартири.

  • Безпека. Цілодобова охорона й дизайнерське лобі з ресепшн і консьєржем у вашому будинку гарантує відчуття не лише комфорту, а й захищеності.

  • Розташування. 300 метрів до Києва, а також чудова транспортна розв’язка, що дозволяє дістатися до метро «Житомирська» за 7 хвилин.

  • Інфраструктура. ТЦ «4ROOM», гіпермаркет «Епіцентр», супермаркет «Billa» й інші заклади комерційного та соціального  спрямування, зокрема супермаркет «Сільпо» на території ЖК; а ще – ліс із озером, що знаходиться в п’яти хвилинах ходьби від комплексу.

  • Пентхауси. Особливо чудовий краєвид буде в пентхаусах – дворівневих квартирах на двох останніх поверхах будинку.

  • Підземний паркінг. Захистіть ваше авто від погодних умов і збережіть власний час, не витрачаючи його на пошуки місця для паркування. А також, як і квартира, паркомісце – це чудовий актив для інвестування, і він уже доступний для придбання.

На всі питання, пов’язані з інвестуванням у ЖК «Crystal Avenue», із радістю дадуть відповіді наші менеджери. Телефонуйте: (044) 499 25 67; (067) 663 89 35.

Адреса відділу продажу: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14–А.