У новий рік з «НоваБудова»: підбиваємо підсумки і вітаємо наших мешканців

29.12.2017


Кінець року - найкращий час для підбиття підсумків, оцінки своїх досягнень і постановки нових цілей. Напевно, вже багато хто встиг це зробити. Ми також замислились, яким був рік, що минає, для компанії «НоваБудова».

Введення в експлуатацію кожного будинку - це завжди велика радість для нас. Адже багато сімей можуть знайти для себе житло і будувати в ньому своє життя. За цей рік, не дивлячись на ситуацію в країні та всі труднощі, наші комплекси продовжують будуватися і розширятися, і все більше людей обирають житло у нас.

Так, приємно усвідомлювати, що географічно ми також ростемо і можемо пропонувати українцям житло в різних місцях і навіть містах - у Києві та у Львові. А в цьому році ми почали будівництво нового комплексу бізнес-класу в Петропавлівській Борщагівці - ЖК «Crystal Avenue».

Великою знаковою подією для нас стало і закінчення будівництва дитячого садка в ЖК «Щасливий» на вул. Яблуневій. Дуже приємно було розділити це з мешканцями на загальному сімейному святі. Нам дійсно приємно дарувати радість. І в цьому році багато наших жителів змогли взяти участь в акціях та отримати цінні подарунки від компанії. Але, напевно, особливо яскраво всім запам'ятався розіграш автомобіля Hyundai Accent, який виграла наша жителька з Софіївської Борщагівки.

У відповідь на трагічні та сумні події, які відбуваються на сході нашої країни, народився і новий проект компанії «НоваБудова» - спілка «Новий шлях». Ми не могли стояти осторонь від проблем, з якими стикаються переселенці та люди, які втратили житло. Саме тому спілка допомагає багатьом сім'ям отримати новий шанс і почати нове життя.

Напередодні свят хочемо подякувати вам, наші шановні мешканці, інвестори та партнери за те, що обрали нас і залишаєтесь нашою великою сім'єю! Бажаємо вам миру у ваших оселях, здійснення намічених цілей, і щоб наступний 2018 рік був для кожного ще щасливішим і добрішим.

З прийдешнім Новим роком!