В ЖК «Щасливий» пройшла фан-зустріч з переможницею Голосу - відео

11.05.2018

Олена Луценко на фан-зустрічі з мешканцями ЖК "Щасливий"

Вчора у ЖК «Щасливий» відбулась фан-зустріч з переможницею «Голос країни» Оленою Луценко. У якості спонсора шоу ми подарували Олені власну квартиру в ЖК «Щасливий» на Яблуневій, яку дівчина разом з нашим менеджером і знімальною групою вже встигла особисто оглянути.

А ввечері Олена завітала у відділ продажу, де зібрались гості, щоб поспілкуватися з новою зіркою наживо і задати свої питання. Щодо участі в Голосі Олена відзначила: «Здається, що це так легко вийти на сцену. Насправді це колосальна праця. І не тільки наша (учасників), але усієї знімальної групи і каналу. Дуже багато людей працюють над цим та прагнуть, щоб шоу сподобалось». 

Переможниця поділилась і тим, як багато емоцій подарувала їй перемога. А також додала, якою приємною несподіванкою стала для неї підтримка та голоси такої великої кількості людей.

Протягом вечора усі присутні змогли сфотографуватися з переможницею та отримати автограф на згадку. Ми разом з Оленою хочемо надихнути та закликаємо кожного вірити в себе, не шукати причин не втілювати своїх мрій, а вірити і йти за покликом свого серця. Адже саме такі приклади показують, що все реально!